Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео Mito(Junior)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аш - баш.
    нека изпълзи официално... и пак ще говорим.
    щото да не се окаже, че специалното окачване, което ТРЯБВА да прави разликата, е само за ГТА версията.
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от IVO_GWM
      Дето се казва, поживьем увидем...
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.4JTD
      Mazda CX-5

Comment

[quote=vladu][quote=Бобби][quote=vladu]
        Първоначално публикувано от Бобби":20ivuxxm]За това бебе, доколко съм чел....няма да има нищо общо с фиат...а с 8C....най мощтното изпълнение, ще е към 200к.с.....яко бебе, а.... :roll:[/quote]

бегай бе - много си чел.
        баш фиат си е откъде и да го гледаш.
        табло, мотори, визия.

кво общо има с 8ц според теб?[/quote].....за сега няма да бегам :D ...чети ти!!!!...освен, че е на платформа от Гляма точка......прочети малко за приликите :idea2:
        [url="http://news.ibox.bg/news/id_1084896562
        http://news.ibox.bg/news/id_1084896562[/url]
        ми аз ти чета глупостите:
        казваш: "няма да има нищо общо с фиат" сега казваш, че било гранде пунто.
        казваш: "а с 8ц" - аз казвам, че 8ц е суперкар и оттам насетне двете коли нямат нищо общо, нито като мотор, нито като купе и платформа, нито като използвани материали - нищо. Това, което КГБ пък казва е, че са взели някой отличителни белези на 8ц и са ги натикали в тая. Моето мнение е, че обикновено това води до гротески картинки ... но нека видим крайния резултат.

Това, което пък хич не ми харесва в цялата история е, че Фиат за пореден път се опитва да влезе във "високия" клас с гъза напред. Мое ли да земеш Опел Корса (и тя е Гранде Пунто) да и врътнеш фейслифт "8ц", да и сложиш емблема на Алфа и да почнеш да се биеш в гърдите. Мизерници.[/quote:20ivuxxm]...има известна глупост в иказването ми -"няма да има нищо общо с фиат"....но все пак е моито виждане за визията на колата...самятам, че алфа няма чак толкова да заприлича на фиат...а винаги ще си има свое излъчване...това ще я откроява....то като погледнеш новите коли....в далечината започваш да бъркаш моделите
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от vladu
          аш - баш.
          нека изпълзи официално... и пак ще говорим.
          щото да не се окаже, че специалното окачване, което ТРЯБВА да прави разликата, е само за ГТА версията.

То да е наистина различно... да се не окаже само, че разликата е в цената на носачите
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

повече
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

оооо ако е това ..... доволен съм много почва да ми харесва ..... дано да е това
              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
              Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
              Alfa Romeo 145 1.4 16v
              BMW 520i E39

Comment

Отначало изобщо не ми харесваше,ама вече и мен започна да ме радва А и вариянт 200 к.с изобщо няма да е зле
                Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

аз, докато не го видя на релани снимки и на живо, все още нищо не мога да кажа, но надеждата умира последна
                  1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                  1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                  2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

На мен пък много ми допада мъника на последната снимка
                    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Колата ми изглежда много добра, само тея фарове отпред малко не са както трябва, ма то и за 166 викахме че не са хубави ала им свикнахме
                      landikar
                      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
                        Колата ми изглежда много добра, само тея фарове отпред малко не са както трябва, ма то и за 166 викахме че не са хубави ала им свикнахме
                        точно и мен фаровете нещо не ме кефят, иначе задницата е супер
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ще видим снимки като си дойдат наще хора да видим може пак на снимки да е по хубава
                          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

готина е !
                            Пожелавам си една 149 за мен и една МиТо за жената след 5 години!
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD Distinctive
                            Una bellissima vettura...
                            la forza magnetica della ragazza da sogno.

Comment

ето и дизайна за кабрио, който се очаква 2010

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

А тук може да гласуваме какво лого да изберат на МиТо-то...

http://www.alfaromeo.com/cgi-bin/pbrand ... language=1
                                sigpic
                                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                                X